maanantai 20. lokakuuta 2014

Austin Speed Shop ja Teksasin kokoinen pihvi


Aamun ohjelmaan kuului vierailu paikallisella Hot-Rod pajalla. Kliini paikka, jossa oli valmisteilla toinen toistaan hienompia projekteja.. Mm. -56 Chevy Gasser, -41 Lincoln Kustom, -41 Willy´s Hot-Rod ja -68 Camaro. Pihalla aihioita vaikka muille jakaa.






Speed Shopilta matka jatkui English Colorin automaalikauppaan. Timpexille parit purkit House Of Kolorin metallihilettä.





Yksi asia mistä on puhuttu pitkin matkaa on se että kunnon Texas Steak pitää saada! Suuntasimme Chargerin Texas Steak Out:iin, jossa tilauksemme sai vienon virneen myyjän naamalle. Otimme 20 unssin eli vajaan 600 gramman Ribeye steakit. Ribeye pihviä voisi verrata suomessa entrecoteen eli välikyljykseen. Pihvin kypsyydeksi tietenkin mediumrare! Lisukkeiksi muusatut perunat, sipulirenkaita sekä paistettuja sieniä ja sipulia. Yllättävän helposti upposi kunnon kimpale rasvaista lihaa. Hintaa tolkun pihviannokselle naurettavat 43 dollaria. Valkopöytäliina paikassa hinta olisi suurinpiirtein tuplattu. Kokki kävi kyselemässä olivatko kypsyydet oikeat ja maistuiko ruoka. No maistui!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti