maanantai 13. lokakuuta 2014

Bourbon Street


Käytiin katsastamassa legendaarinen Bourbon Street päiväsaikaan. Aikasta nuhjuinen on ja pummeja pyöriin jaloissa enemmän kuin uskovaisia suviseuroissa. Katuhan on täynnä baareja, strippiklubeja ja mereneläviä tarjoilevia ravintoloita.

La Bayou restaurant oli valintamme kun sivullinen englantilaismies sitä kiivaasti suositteli. Enkä ihmettele suosituksia! Loistava mesta ja uskomaton palvelu. Alkuun kumosimme janoisiin kurkkuihimme Abita Amber Alet. Alkuruoaksi tilasimme paistettua alligaattoria kreolilaisella sinappikastikkeella ja tuoreita ostereita. Baarimikkomme Brett halkaisi vasta merestä nostetut osterit silmiemme edessä.


Uskomattoman hyviä ostereita ja puoli tusinaa maksoi vain 8 $. Pääruoaksi mitäpä muutakaan kuin jambalayaa. Ensimmäinen annos oli hieman kuivakka, joten kokkimme teki uuden ja kävi juttelemassa tovin paikallisesta ruokakulttuurista.

Tuoreita ostereita
Cajun Jambalaya
Paistettua alligaattoria

Ja lopuksi kun Bourbon streetillä oltiin niin kas kummaa jälkiruoaki Wild Turkey 101 ja Brett vaati maistamaan vielä Bourbon Old Fashioned drinkin. Toimii.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti