perjantai 10. lokakuuta 2014

Bubba Gump Shrimp Company ja hieman jo Houstonin meininkiä



Viimeisenä iltana käytiin syömässä Forrest Gumpistakin tutusta 1996 perustetussa merenelävä ravintolassa. Uppopaistettuja jättikatkaravun pyrstöjä, kookospaneroituja rapuja, jäähdytettyjä kuorellisia pyrstöjä, Hush-pupseja, Fish & Chips ja Coleslawta. Uskomattoman hyvää tavaraa, mutta pikkuhiljaa alkaa uppopaistettu ruoka potkimaan vastaan. Kaveri kävikin jo hakemassa kaupasta spaghetti & meatballs säilykettä ja veteli sitä kylmänä purkista naamariin... Oli kuulemma hyvää.






Parit pakolliset nähtävyydet vielä katseltiin eli Bellagion suihkulähde-show ja Miragen tulivuori-show. TI:n merirosvo show jäi allekirjoittaneelta jälleenkin näkemättä, ilmeisesti oli liian lähellä. Tämän jälkeen fiilis olikin kuin Leaving Las Vegas elokuvasta ja pehkuihin oottamaan yökello kahden herätystä. Ja Kohti Lone Staria!



Houstonin kentältä kiiltävä musta Charger alle ja Highwaylle. Matkaa hotellille lentokentältä kertyi 70 kilometriä eli on tää Houston julmetun kokoinen paikka! Moottoritiellä kerättiin tietullit pariin otteeseen kaksi taalaa laaki. Voisin kuvitella että nopeuttaa matkantekoa aikasta paljon. Perillä hotelli haltuun ja katsomaan Sonatan soundcheck! Scoutbarin seinällä roikkui useita kitaroita kuuluisien artistien nimmareilla varustettuna. Myös Sonatan pojat saivat signeerata kitaran seinälle! Sitten hieman marketista evästä ja odottelemaan illan keikkaa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti