maanantai 13. lokakuuta 2014

Louisianan suolla alligaattorin metsästystä


Suomen suot jäävät kakkoseksi Louisianan soitten rinnalla. Hommasimme itsemme parin tunnin Airboat ajelulle New Orleanssin soille. 100 $ sijoitus kannatti! Uskomattomat maisemat ja alligaattoreita ja lintuja.


Ajokkimme oli varustettu 454 cid Chevyn isolohkolla ja meteli oli sen mukainen.


Kohtuu tuulinen oli päivä ja ukkosmyrskyäkin oli luvattu. Kuskimme kertoi että tornado varoituskin oli annettu. Sehän ei matkantekoamme haitannut eli ei muuta kuin syvälle suoalueelle.


Kovin suuria alligaattoreita ei reitillemme tänään osunut. Oppaamme syötti alligaattoreita vaahtokarkeilla. Ei siksi että ne niistä erityisemmin tykkäisivät vaan päiväsaikaan valkoisen pallukan ne havaitsevat helposti.


Miljöö suolla oli kuin suoraan Tim Burtonin elokuvasta. Vain Johnny Depp puuttui. Myrsky rintama saavutti meidät juuri kun pääsimme rantaan joten kuivana perille. Kuljettajamme suositteli meille vielä ruokapaikkaa Deanie´s Seafood Restaurantia joka sijaitsee French Quarterissa. Timo tilasi täplärapu kvartetin joka sisälsi täplärapuja Étouffée, gratinoituna, friteerattuja ravunpyrstöjä ja rapupalloja. Itse valitsin taskurapu kvartetin joka sisälsi taskurapua täytettynä, gratinoituna, kokonaisen pehmytkuorisen taskuravun sekä friteerattuja ravun saksia. Kyllä Orleanssista irtoaa parhaat seafoodit mitä on koskaan syöty. Sen tietävät myös paikalliset.Sitten New Orleanssin sade yllättikin ja kunnolla. Ukkonen paukkuu ja sataa kaatamalla. Stay Tuned for more! Tomorrow we are heading to Memphis Tennessee!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti