torstai 16. lokakuuta 2014

Memphis-Jackson-Nashville


Starttasimme Chargerin Gracelandin nurkilta ja lähdimme kaasuttelemaan kohti country-musiikin mekkaan Nashvilleen. Pysähdyimme hieman ennen Jacksonia syömään johonkin pieneen paikkaan. Ja se löytyy Memphisistä päin tultaessa juuri ennen Jacksonia ottamalla Exit ramppi 76. Paikan nimi on McKenzie B.B.Q. Tätä tässä ollaan metsästetty! Loistavaa pikapurtavaa! Omistaja kertoi ruokapaikan sijainneen samalla paikalla jo vuodesta 1918 eli kohta olisi 100-vuotisjuhlat tiedossa. Kerrassaan loistava cajun maustettu Philly Cheese steak ja parhaat ranskalaiset so far! Eikä BBQ Sandwich pulled porkilla ollut yhtään sen huonompi.

Redneck Shellille pysähdyttiin ottamaan polttoainetta ja ostamaan vettä sekä parit amerikan oluet. Jostain kumman syystä myyjä ei suostunut vettä myymään?!? Liekö syynä että ostettiin halvinta bensiiniä eli 87 oktaanista ja hinta vain 2,75/gallona. Ihme touhua Tennesseessä!

Jacksonissa yritimme käydä TV & Movie Car Museumissa, mutta harmiksemme se oli näköjäänkin lopetettu. Eipä se mitään. Nashvilleen saapuessa pyörähdimme pienimuotoisessa Dukes Of Hazzard museossa. Ja löysimme paikallisesta viinakaupasta tuliaisen kotiin: Jack Daniel´s Holiday Select 2013.

General Lee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti