sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Texasista Louisianaan Chargerilla

Dodge Charger @ Houston

Aamulla alkoi sitten kauan kaivattu amerikan road-trip! NASA:n vierestä Houstonista startattiin. Ja voin sanoa että todella miellyttävä ajettava on tuollainen uusi Charger ja tyttäretkin kyselee että onkos tuo teidän Charger. On nää Highwayt vaan mukavia ajettavia... Tilaa saat aina kun pyydät ja muutenkin ajokulttuuri on sujuvampaa kuin suomessa. Poliiseja tienvarsilla on varsin paljon, joten kovin raskas kaasujalka voi kostautua melko nopeaa.


Matkaa taitettiin vajaa kuusisataa kilometriä kelien vaihdellessa. Ja täälläpäin pieni sadekuuro ei ole pieni. Navi veti jumiin itsensä kerran, mutta hyvin ohjasi lopulliseen määränpäähämme. New Orleanssissa majoitumme jälleen Super 8:iin. Super 8:t ovat yleensä kohtuu halpoja siedettävän tasoisia. Houstonin kasi oli jopa oikeasti hieno. Ilmainen Wi-Fi ja pienimuotoinen aamiainen kuuluu hintaan. Toki miinuksena ovat hieman syrjässä kuten tämä Orleanssin Chef Menteur Hwy:lla sijaitseva versio.

Pieni sadekuuro yllätti

Matkalla vastasuunnasti rahdattiin trailereilla tajutun määrä klassikkojenkkejä. Uusia Camaroita ja Challengereita on myös runsaasti. Suurin osa on silti Pickuppeja ja pieniä japanilaisia, lähinnä Kia merkkisiä ja Hondan Civic tuntuu olevan myös suosittu malli.

Autotkin ovat hiukan isompia amerikan maalla.
Loppuilta meneekin perunalastujen, dipin ja Walking Dead Season Premierin tahdissa. Huomenna luvassa Bourbon Street.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti