perjantai 12. helmikuuta 2016

Uusi matka tulossa


On tätä jälleen odotettukin, maaliskuussa mennään jälleen uudelle mantereelle! Tällä kertaa matkamme pähkinänkuoressa tulee olemaan Vegas-Reno-San Francisco-L.A-Vegas. Las vegasiin matkustaminen helpottui kovasti kun Norwegian avasi suoran lentoreitin Tukholma-Las Vegas.

Aiemmin matkustus aikamme on  ollut noin 24-28 h. Nyt Luulaja-Tukholma-Las Vegas aika laskee naurettavaan 13,5 tuntiin. Maahantulotarkastus on aina ensimmäisellä lentokentällä mille lennät USA:n. Suoraan määränpäähän lentäminen vaikuttaa matka-aikaan noin puolella, kun ei tarvitse varata aikaa maahantulotarkastukseen ja jatkolennolle siirtymiseen 2-3 tuntia. Ja vielä toiseksi norjalaisen hinnat olivat naurettavan halvat verrattuna edellisien matkojen lentokuluihin.... Lähtöhinta noin 500 €... Toki laukut, istumapaikat ja lentoruoat korottavat hintaa, mutta jäävät silti alle edellisten matkojen ja mikä parasta ei tarvitse kokonaista vuorokautta viettää matkatessa.

Tämän kertainen matkan pituus on 14 vuorokautta. Aluksi vietämme 4 päivää Vegasin pelikoneita ihmetellessä. Siitä jatkamme vuokra-autolla (Dodge Caravan tällä kertaa koska viisi henkeä) Renoa kohti. Renossa vietämme kolme yötä ja käymme katsomassa mm. Nightwish/Sonata Arctica keikan. Matka jatkuu San Franciscoon pariksi päiväksi. Tarkoitus olisi lasketella Los Angelesia kohti kuuluisaa rantareittiä ja takaisin Vegasiin..

Stay Tuned!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti